У Дніпрі триває очищення від стихійних сміттєзвалищ

У Дніпрі щодня на лінії працюють близько 30-ти сміттєвозів і 10 бригад для вивезення негабаритного сміття офіційно визначеного перевізника твердих побутових відходів на території Дніпра ТОВ «Екологія-Д». База обладнана диспетчерським, медичним пунктами, місцем для ремонту машин, контейнерів, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на міську раду.

Двадцять першого жовтня директор департаменту екологічної політики Дніпровської міської ради Олег Семенко проінспектуав роботу підприємства. Він цього дня чергує по місту.

очищення від стихійних сміттєзвалищ Дніпро

Слюсарі ремонтують техніку, а бригади працюють на маршрутах. За останній період ситуація з вивезенням сміття у місті стабілізувалася. Робота йде за графіками. Маємо лише поодинокі звернення містян щодо цього, - підкреслив Олег Семенко.

За словами заступника директора ТОВ «Екологія-Д» Олексія Курських, сміттєвози обладнані GPS-камерами:

Тобто рух машин на лініях відслідковується у диспетчерському пункті. У себе на базі і ремонтуємо техніку, контейнери. Нині нам не вистачає персоналу, тож запрошуємо до себе на роботу.

очищення від стихійних сміттєзвалищ Дніпро

Кого шукають

Підприємству на постійну роботу потрібні:

  • водії категорії С, Е (з/п від 25 000 грн.),
  • вантажники (з/п від 20 000 грн.),
  • слюсарі з ремонту колісних транспортних засобів (з/п від 20 000 грн).

Контактний телефон: 068 281 76 81 з понеділка по п`ятницю 08:00-17:00.

очищення від стихійних сміттєзвалищ Дніпро

Під час інспекційного об’їзду черговий по місту перевірив прибирання стихійного сміттєзвалища у Новокодацькому районі – по вул. Краматорській.

У місті триває очищення від стихійних сміттєзвалищ. Площа цього близько 250 квадратних метрів. Звалище прибирає «Екологія-Д». Для цього залучена спецтехніка. З травня у Дніпрі ліквідовано 40 великих сміттєзвалищ. Питання на контролі, - додав Олег Семенко.

очищення від стихійних сміттєзвалищ Дніпро

Щодо ліквідації сміттєзвалищ звертайтесь

(056) 732-12-12

(095) 732-12-12

(096) 732-12-12

(073) 732-12-12

Також раніше ми писали В Україні пенсіонерам готують неприємний сюрприз. Як не втратити виплати