У Дніпрі уламки ракети пошкодили магазин VARUS. Офіційний коментар

Російські окупанти продовжують обстрілювати українські міста. Вранці, 28 квітня, вчергове було завдано ракетного удару по місту Дніпро. Зокрема, уламки однієї з ворожих ракет пошкодили магазин VARUS, завдавши приміщенню руйнувань. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на пресслужбу VARUS.

Вранці у момент обстрілу супермаркет був зачинений. На місці перебували нічні чергові, які, на щастя, не постраждали. Магазин зазнав руйнувань – пошкоджено дах та частину приміщень магазину. Після завершення повітряної тривоги відразу розпочалися відновлювальні роботи. Незважаючи на пошкодження, магазин продовжує працювати для наших клієнтів у штатному режимі, – зазначили у мережі VARUS. 

Сьогодні двері цього супермаркету відчинилися пізніше за звичний графік – коли минула небезпека та було оголошено закінчення повітряної тривоги. Проте VARUS робить все можливе, щоб магазини мережі продовжували працювати і щоденно забезпечували українців всім необхідним.

ракетний удар по Дніпру

ракетний удар по Дніпру

ракетний удар по Дніпру

ракетний удар по Дніпру

Довідка:

VARUS – національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового рітейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість – 103 супермаркети у різних містах України. 
Мережа VARUS першою запровадила формат To Go. Він розрахований на клієнтів, які бажають зробити швидкі покупки, придбати готові страви, взяти хот-доги та напої з собою, а також перекусити та випити чаю, кави чи соку-фреш прямо в магазині.