У Дніпрі відключення тепла і води: відомі адреси

У Дніпрі в суботу, 2 грудня, через аварійні ремонтні роботи зупинена котельня та припинено водопостачання однієї з вулиць, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на інформацію міськради.

Станом на 10:00 на прохання ЦЕК зупинена котельня КП «Теплоенерго». У звʼязку з цим призупинена подача тепла за наступними адресами:

  • пров. Листяний, 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17;
  • пров. Ялицевий, 3, 6, 7, 8, 10, 12, 14, 16.

Аварійна бригада КП “Дніпроводоканал” проводить ремонтні роботи на вул. Генерала Пушкіна, 1Б. Через це припинено водопостачання на вул. Університетська. Водопостачання відновлять одразу після завершення робіт.

Всі підвищувальні насосні станції та насосно-фільтрувальні станції працюють у звичному режимі. Знеструмлення та аварійні ситуації на цих об’єктах відсутні.

Бригади КП «Дніпроводоканал» працюють за заявками містян щодо очищення засмічень на мережах водовідведення, а також щодо усунення пошкоджень на мережах водопостачання. Більшість цих робіт аварійні бригади проводять без відключення подачі води у будинки дніпрян.

У звичному режимі працюють всі об’єкти теплопостачання КП «Коменергосервіс» та КП «Жилсервіс-Дніпро». Теплом забезпечені всі будинки, які обслуговують котельні цих КП.