У Дніпрі відремонтували майже 200 аварійних ліфтів, 18 встановили з нуля (фото)

Дніпро продовжує ремонтувати аварійні ліфти: новими підйомниками облаштували вже 18 будинків, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на міську раду.

Дніпро продовжує ремонтувати аварійні ліфти, які до каденції мера Бориса Філатова ніхто не оновлював жодного разу. Цьогоріч у місті встановили 18 нових підйомників.

Один із них облаштували у будинку на Запорізькому шосе, 2-А у 5 під’їзді. Сергій Ткачов, який проживає в цьому будинку з 1995 року, каже, що останніми роками ліфт жахливо працював.

Ми дуже задоволені новим ліфтом. Він працює чудово. Ми вдячні за нього, – каже пан Сергій.

У новому ліфті також повністю замінили обладнання. Воно турецьке, топове на ринку та має чудову якість. Крім того, у ньому встановлена аварійна система, яка дозволяє під час відключення світла довезти пасажира до найближчого поверху.

Аналогічний підіймач встановили і за адресою: ж/м Тополя-1, буд. 15, корпус 2 у першому під’їзді. Олена Ковалькова, яка мешкає в цьому будинку з 1980 року, каже, що старий ліфт був дуже зношений і місцеві мешканці постійно тут застрягали.

Майстер ремонтував як тільки міг, але обладнання вже було дуже старе. Пів дня їздили, а пів дня він стояв. Нині ми вже місяць користуємось новеньким ліфтом, і він прекрасний. Коли заходиш до нього, таке відчуття, що живемо у європейській новобудові. Дуже вдячні керівництву міста та меру Борису Філатову за те, що попіклувались про нас та встановили нам новий ліфт, – прокоментувала пані Олена. 

Нова кабіна, а також все інше обладнання до ліфта, також турецької фірми та має можливість при відключеннях світла випустити людину з кабіни.

Усього цьогоріч у Дніпрі відремонтували близько двох сотень підіймачів. З них 18 замінили з нуля, а у 180 виконали поточний ремонт.

Міський голова Борис Філатов відгукнувся на звернення мешканців двох будинків у Дніпрі про аварійні ліфти. Він доручив комунальникам провести ремонт та замінити обладнання. У результаті роботи, які були проведені, ліфти стали безпечними та комфортними для користування.

Мешканці згаданих будинків звернулись на прийомі міського голови до Бориса Філатова з проханням провести ремонт ліфтів. Міський голова дав доручення профільному підприємству обстежити ці ліфти. Ми вирішили провести ремонт та замінити обладнання, а саме: встановити нову станцію керування, двигун, лебідку, натяжний пристрій та канати, замінити також купе кабіни та пости виклику. У цілому цьогоріч ми відремонтували близько двох сотень підіймачів. З них 18 замінили з нуля, а у 180 виконали поточний ремонт, – прокоментував представник департаменту житлового господарства ДМР Єгор Худяков.

За словами чиновника, ремонт ліфтів у Дніпрі триватиме й надалі. У планах на наступний рік – замінити ще близько 50 підіймачів.

Нагадаємо, раніше ми писали

Які професії найбільше потрібні в Україні. Топ спеціалістів, яких гостро не вистачає