У Дніпрі замінили 3700 вікон після ракетних обстрілів з початку війни

У суботу, 24 червня, черговий по місту директор департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Грицай Владислав перевірив виконання доручень міського голови Дніпра Бориса Філатова щодо усунення наслідків ракетного удару. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпровську міськраду.

У житлових будинках по вулиці Універсальній в наслідок однієї з ракетних атак вибуховою хвилею було пошкоджено майже 200 вікон, як у квартирах так і у місцях загального користування. 

Одразу після вибуху на місце прибули працівники обслуговуючого підприємства, усі вікна було затягнуто плівкою, а також виконано заміри,  після чого замовлено нові металопластикові вікна.

photo_2023-06-24_13-24-41

"Сьогодні проінспектували, як відбувається процес встановлення нових вікон. Працівники підрядної організації закінчують замінювати пошкоджені вікна. Також будуть улаштовані віконні укоси. Роботи виконують якісно та планують закінчити за тиждень", - зазначив черговий по місту. 

Мешканка будинку, що постраждав в результати ракетної атаки, Людмила, дуже вдячна за таку оперативну роботу профільних підприємств.

photo_2023-06-24_13-24-39

"Всім вдячна. Дуже швидко все замінили, спочатку плівки, через кілька днів вставлять вікна. Дуже дякую керівництву та всім, хто допомагає", - додала Людмила.

photo_2023-06-24_13-24-38

Черговий по місту Владислав Грицай також додав, що окрім вікон  останні два тижні ремонтують і  житловий будинок № 29, що на проспекті Дмитра Яворницького. Туди ввечері 8 травня впали уламки від ракети. Там вже відремонтували міжповерхові перекриття, зробили нову покрівлю, а наразі тривають роботи з ремонту системи опалення.

Всього 3 700 вікон в оселях жителів Дніпра постраждало через ракетні обстріли російських терористів у будинках ЖКГ з початку повномасштабного вторгнення. Всі ці вікна комунальники замінили на нові. Оперативно усувати наслідки після обстрілів у будинках дніпрян - це головна задача, яку поставив міський голова Дніпра Борис Філатов перед відповідними службами.