У Дніпрі замінили 3700 вікон після ракетних обстрілів з початку війни

У суботу, 24 червня, черговий по місту директор департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Грицай Владислав перевірив виконання доручень міського голови Дніпра Бориса Філатова щодо усунення наслідків ракетного удару. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпровську міськраду.

У житлових будинках по вулиці Універсальній в наслідок однієї з ракетних атак вибуховою хвилею було пошкоджено майже 200 вікон, як у квартирах так і у місцях загального користування. 

Одразу після вибуху на місце прибули працівники обслуговуючого підприємства, усі вікна було затягнуто плівкою, а також виконано заміри,  після чого замовлено нові металопластикові вікна.

"Сьогодні проінспектували, як відбувається процес встановлення нових вікон. Працівники підрядної організації закінчують замінювати пошкоджені вікна. Також будуть улаштовані віконні укоси. Роботи виконують якісно та планують закінчити за тиждень", - зазначив черговий по місту. 

Мешканка будинку, що постраждав в результати ракетної атаки, Людмила, дуже вдячна за таку оперативну роботу профільних підприємств.

"Всім вдячна. Дуже швидко все замінили, спочатку плівки, через кілька днів вставлять вікна. Дуже дякую керівництву та всім, хто допомагає", - додала Людмила.

Черговий по місту Владислав Грицай також додав, що окрім вікон  останні два тижні ремонтують і  житловий будинок № 29, що на проспекті Дмитра Яворницького. Туди ввечері 8 травня впали уламки від ракети. Там вже відремонтували міжповерхові перекриття, зробили нову покрівлю, а наразі тривають роботи з ремонту системи опалення.

Всього 3 700 вікон в оселях жителів Дніпра постраждало через ракетні обстріли російських терористів у будинках ЖКГ з початку повномасштабного вторгнення. Всі ці вікна комунальники замінили на нові. Оперативно усувати наслідки після обстрілів у будинках дніпрян - це головна задача, яку поставив міський голова Дніпра Борис Філатов перед відповідними службами.