У Дніпро повернеться зима. Скоро нормально похолодає

З температурними рекордами атмосферу попускає. Січень надав українцям привід розслабитися, бо середньодобові температури повітря останнього тижня у Дніпрі відповідають кінцю березня - початку квітня. Настав час повертатися у зиму. Про такий намір погоди повідомила синоптик Наталка Діденко, передає Дніпровська панорама.

Температура повітря в більшості областей України стане поміркованішою, наближеною якщо не до морозів, то хоча б повернеться на своє сезонне місце, - пише синоптик на своїй сторінці у Facebook

Звичайно, непогано б було побачити цієї зими сніг. Втім, не зараз, вважає Наталка Діденко, але у перспективі обов'язково.

У нічні години вже підморозять землю, дерева та дороги з тротуарами невеликі "мінуси". У продовж дня 21-22 січня у більшості областей України очікується +1+5 градусів, завтра у південній частині ще затримаються вищі градуси, +7+12, також у суботу десь повискакують +5+7 ще й у центральних областях.Проте загальна тенденція - нормальне похолодання, - прогнозує Наталка Діденко.

У Дніпрі на сьогодні синоптики прогнозують мінливу хмарність, без опадів. Температура повітря у місті буде від +2° до +4°.  

Раніше ми писали про В Днепре увидят молодой месяц.  Первое новолуние 2023 года совпадает с Китайским новым годом.