У Херсоні росіяни обстріляли магазин АТБ. Є загибли та поранені (фото)

Російська армія близько 14:20 у середу, 3 травня, вдарила по Херсону. Під обстріл потрапив магазин "АТБ", що на вулиці Миру, 47. Снаряд влучив у вхідну групу магазину. На превеликий жаль, відомо про поранених та загиблих. Генеральний директор корпорації АТБ Борис Марков у себе на ФБ сторінці розповів про трагедію та від імені компанії висловив щирі співчуття родинам та близьким загиблих, побажав якнайшвидшого одужання пораненим, повідомляє Дніпровська панорама.

Жахлива трагедія в Херсоні
В листопаді минулого року ми усі раділи деокупації Херсона! Слідкували за стрімкими подіями, шаленіли від появи в місті "фури АТБ", плакали від радості та обіймали наших героїчних захисників!
Здавалося, мирне життя потроху повертається. Відкривалися магазини, поштові відділення, налагоджувалась транспортна та комунальна нфраструктура.
Але..
Вчора ворог в черговий раз здійснив масований обстріл міста. Посеред дня. Цинічно та свідомо поціливши по мирному населенню. По торгівельним об'єктам, залізничній станціїї, приватному сектору. В той час, коли там перебували звичайні містяни.
Один із ворожих снарядів потрапив в наш магазин. Нажаль, четверо покупців загинуло. Троє наших співробітників та ще п' ятеро відвідувачів отримали поранення.
З офіційних джерел на сьогодні відомо, що в наслідок цього обстрілу загинуло 21 людина, 48 отримали поранення.
Від імені компанії висловлюю щирі співчуття родинам та близьким загиблих. Бажаю якнайшвидшого одужання пораненим.
Такі події складно передбачити. Від них практично неможливо убезпечитись. Хто би які рецепти не пропонував.
Ворог, який загнаний в кут, безжальний, підступний та здатний на найжорстокіші дії. Бо це - його фінальна агонія!
Однак ми встоїмо! Подолаємо! Переборимо!
Бо за нами правда!
Слава Україні!, - написав у повідомленні Борис Марков.

Нагадаємо, раніше ми писали

Вибухи у Дніпропетровській області. Людей просять зберігати спокій