"Дуже добра, світла дівчинка": у Кривому Розі внаслідок ракетного удару загинули 10-річна Даша та її мама

31 липня 2023 року внаслідок ракетного удару росіян по місту Кривий Ріг Дніпропетровської області загинули 6 людей. 5 з них загинули внаслідок влучання балістичної ракети "Іскандер" по 9-поверховому житловому будинку, ще 1 жінка - внаслідок влучання ракети по учбовому закладу Кривого Рогу. Серед загиблих у багатоповерхівці були і мама Наталя з 10-рчною донькою Дашею. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на "Українську правду".

Сусідка загиблої родини Тетяна розповіла журналістам про Дашу, яка була подругою її доньки Меланії.

"Моя донька Меланія і Даша були найкращими подругами. Ми жили в одному будинку, дівчатка ходили в одну школу. Даша - у 4 клас, а Меланія - у 6-й", - каже Тетяна.

За словами жінки, до повномасштабної війни дівчатка разом ходили до школи і додому. Також разом ходили у танцювальну студію, а потім записалися на повітряну гімнастику. Подруги любили разом малювати і гратися, ходили одна до одної у гості.

"Даша дуже добра, світла дівчинка. Завжди була весела і життєрадісна. Дуже гарно вихована. Я просто не вірю, що так все сталося", – говорить Тетяна.

Про загибель Даші і Наталії жінка дізналася від знайомих. Тетяна каже, що після звістки про загибель подруги Даші Меланія не могла заспокоїтися.

Сусідка також розповіла, що мама Даші Наталя працювала бухгалтеркою, і багато часу присвячувала вихованню доньки.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що внаслідок ракетного удару загинула завуч криворізької гімназії.