У лікарні зупинилось серце Євгенія. Важке поранення в бою отримав прикордонник з Дніпропетровщини

До Жовтих Вод надійшла чергова сумна звістка. 2 серпня в Рівненській обласній клінічній лікарні ім. Ю.Семенюка, вдруге перебуваючи на лікуванні після отриманого важкого осколкового поранення, помер прикордонник Євгеній Тригук. У захисника залишилися батьки, дружина та 10-річна донька, повідомляє Дніпровська панорама.

Тригук Євгеній народився 14 січня 1988 року у с. Жовте П’ятихатського району. У 2005 році закінчив Жовтянську середню загальноосвітню школу. Профтехосвіту здобув у Жовтоводському промисловому технікумі, спеціальність «Обробка матеріалів на верстатах і автоматичних лініях».
Працював на ТОВ «Приладний завод Електрон», ТОВ «Тортус», ДП «Сентекс», ТОВ «Інтермінералбілдінг», ТОВ «Агрофірма П’ятихатська», ЖВК № 26 та ТОВ «Шахта Нова».

На захист України став 6 жовтня 2022 року. Служив інспектором прикордонної служби – гранатометником 1-го відділення інспекторів прикордонної служби першої прикордонної застави.

За особисту мужність і самовідданість, виявлені під час виконання завдань з охорони державного кордону України та охорони суверенних прав України в її виключній (морській) економічній зоні у лютому п.р. був відзначений нагрудним знаком «За мужність в охороні державного кордону».

Під час виконання бойового завдання на території Донецької області отримав тяжке осколкове поранення, пройшов лікування та знову повернувся до своїх побратимів-прикордонників. Та під час несення служби бойова травма дала про себе знати і Євгенія було терміново госпіталізовано до Рівненської обласної клінічної лікарні ім. Ю.Семенюка. На жаль, 2 серпня жовтоводець помер.

Для своїх рідних, друзів та товаришів по службі він назавжди залишиться зразковим, мужнім, завзятим, виваженим та вірним присязі й українському народу військовослужбовцем, люблячим сином, чоловіком та батьком, надійним другом, який у будь-який момент готовий підставити плече допомоги.
У захисника залишилися батьки Михайло Петрович та Лідія Іванівна, дружина Альона та донька Каріна.

Прощання із Євгенієм Тригуком відбудеться 7 серпня о 10:00 біля пам’ятника Героям визвольної війни українського народу 1648-1654 рр.
Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття рідним та близьким Героя.