У Нікополі із собаками шукали дідуся, який майже добу блукав у заростях на місці Каховського водосховища

У Нікополі 83-річний дідусь майже добу не міг вибратися із заростей, які з'явилися на місці Каховського водосховища. Чоловік пішов збирати врожай гарбузів, однак через свій похилий вік втратив орієнтування, не знайшов дороги додому та заблукав у високій траві. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на інформацію від ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області.

11 жовтня близько 15:00 родичка зниклого звернулася до поліції. За її словами, дідусь ще ввечері 10 жовтня пішов на город за гарбузами та до цього часу не повернувся.

На пошуки виїхали оперативники Нікопольського РУП. Вони з’ясували, що подружжя проживає поблизу берегової лінії Каховського водосховища. Спільно з кінологом та пошуковою собакою правоохоронці розпочали пошуки та за декілька годин розшукали зниклого чоловіка - з ним усе добре.

Правоохоронці нагадують мешканцям про дію розпорядження голови Нікопольської військової адміністрації від 25.03.2022 року № 34 "Про заборону виходу на водне дзеркало та берегову смугу Каховського водосховища". Місцевих жителі просять не наражайтися на небезпеку та не провокувати ворога.

Нагадаємо, раніше ми писали, що 12 жовтня у Нікополі день жалоби за загиблими від ракетного удару по місцевій гімназії.