У Павлограді хочуть будувати об'їзну дорогу, щоб розвантажити найдовшу вулицю Дніпропетровщини

Вулиця Дніпровська Павлограді  одна з головних магістралей міста, якою йде європейський автошлях E50 з північного заходу на південний схід. Довжина вулиці 11 з половиною кілометрів. Головну артерію Павлограда вже давно потрібно розвантажити. Зараз місцева влада знов намагається підняти питання будівництва об'їзної дороги. Передає Дніпровська панорама з посиланням на сайт новин Павлограда.

Дніпровська вулиця є основною транспортною артерією для транзитного автотранспорту. У Павлограді є плани про створення об’їзної дороги, адже зараз місто фактично «пропускає» через себе значний трафік в сторону сходу України та Дніпра. 

Чергове  засідання виконкому, де обговорювали будівництво об'їзної дороги, відбулося  25 січня. Відразу визначили головну проблему, яка виникла вже на початку планування робіт. А саме, для того, щоб вже в цьому році розпочати розробку проєкту, потрібні гроші з державного бюджету. Бо він потрібен саме новий, визначили учасники засідання. Тому, що за старим проєктом дорога проходила через поля, які вже є приватною власністю. 

Ми зі спеціалістами запропонуємо інший варіант, щоб на 90 відсотків зробити об'їзну на землях Павлоградської міської ради. Розпочнемо розробляти проєкт, запропонуємо депутатському корпусу це вирішити, - зазначив міський голова Павлограда Анатолій Вершина.

Представниця виконкому Оксана Горова звернула також увагу начальника Павлоградського районного відділу поліції Сергія Варяниці на те, що під час відключення світла перейти вулицю Дніпровську майже нереально. Світлофори не працюють, машини не зупиняються. Чи вирішить ще й цю проблему будівництво об'їзної дороги  стане зрозумілим вже на етапі проєкту.

 Раніше ми писали про Дніпрян просять  реагувати на сигнали тривоги. Зберігається велика небезпека ракетних ударів.