У п'ятницю Дніпро буде в зоні синоптичного комфорту, але є один нюанс

Перед вихідними, 22 вересня, в Україні триватиме суха переважно сонячна погода. Однак очікується посилення південно-східного вітру, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на прогноз відомої синопткині Наталки Діденко.

Температура повітря, за її словами, навіть вночі буде не дуже низька, +10...+15 градусів, а протягом дня п'ятниці очікується "рахат-лукум", +23...+27 градусів.

Єдиний цікавий нюанс поза зоною синоптичного комфорту: південно-східний вітер може досягати завтра сильних поривів, обережно! - попередила фахівець.

У Києві, за її даними, 22 вересня опадів не буде. Температура повітря впродовж дня підніметься до +25...+27 градусів. Південно-східний вітер очікується помірним, часом сильним.

У суботу вже зустрічатимемо день осіннього рівнодення. Діло повертатиме потроху на глибшу осінь, але погода вирішила ще нас порадувати сонцем та теплом, - спрогнозувала Діденко.

Літня спека повертається

За прогнозом синоптика Ігоря Кібальчича, найближчими днями температура в Україні трохи підвищиться. Подекуди очікується, що повітря прогріватиметься до літніх +30°...+31°.

Водночас у неділю, 24 вересня, на крайньому заході пройдуть дощі, які трохи зіб'ють температуру.

Нагадаємо, раніше ми писали: Новий сквер на Слобожанському проспекті у Дніпрі назвали на честь українського актора Олексія Хільського, який загинув на фронті