Родина з Нікополя з двома дітьми після обстрілу потрапили до лікарні Дніпра (відео)

Сьогодні вночі агресор вдарив з "Градів" та важкої артилерії по Нікополю. Було поранено троє людей: госпіталізували 75-річного чоловіка, а ще – подружжя 34-річну жінку та 29-річного чоловіка. Разом з ними до лікарні забрали і їх 3-місячного сина. Наразі стали відомі імена потерпілих, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на допис Олени Омельченко Вошун.

За її словами біда прийшла у дім місцевого волонтера.

Нікопольці живуть під обстрілами, сподіваючись, що не зачепить, омине... Сьогодні вночі не оминуло молоду сім'ю нашого волонтера Артем Щигляк .

Жінка повідомила, що до лікарні потрапила вся родина:

Тьома, його дружина Іра, їх маленькі синочки...Всі вони в лікарні в Дніпрі. Наш Тьома самий важкий, у Ірочки осколкові поранення, півторарічний Мішутка та 3-місячний Іллюша мають контузії , - написала жінка.

Як зазначили у громадській організації "Прихист", 9 років тому пані Ірина разом із сім'єю тікала від руського мира з рідного Єнакіевого на Донеччині до тоді ще мирного та затишного Нікополя. Однак війна наздогнала жінку й тут. Вчорашню ніч, каже, не забуде ніколи в житті. 

Нагадаємо, раніше ми писали: Новий сквер на Слобожанському проспекті у Дніпрі назвали на честь українського актора Олексія Хільського, який загинув на фронті