У сирники борошно не додаю. Тільки цей рецепт вважаю найкращим

У багатьох сім'ях дуже люблять сирники. Особливо ця страва буде корисна дітям, які дуже вибагливі до їжі. Спробуйте приготувати такі ласощі на сніданок малим, у вас точно попросять добавки. А приготування займе всього нічого, передає Дніпровська панорама.

Інгедієнти

сир - 450 г;
сіль - ½ ч. л.;
яйце - шт.;
манна крупа - 2 ст. л.

Приготування пишних ароматних сирників

Для приготування краще взяти зернистий сир. Якщо це домашній сир, то він не повинен бути, як кажуть у народі "мокрий". Інакше сирники під час готування прямо на сковороді почнуть розвалюватися.

У сир вбийте яйце, висипте борошно, щіпку солі. Всі ці інгредієнти краще змішати спочатку лопаткою, потім вручну, але не міксером. Сформуйте із сирної маси невеликі кульки-сирники.

Викладати сирники варто на поверхню трохи присипану манною крупою.

У сковороді розігріваємо олію, сюди викладаємо сирники і обсмажуємо з обох боків до золотистого кольору.

Для тих, хто хоче, щоб сирники були соковитішими, радимо перемазати вже готові сметаною і цукром. Деякі господині їх ще й трішечки протушкують. Повірте, вийде незабутні ласощі!

Нагадаємо, раніше ми писали

Рецепт необычно вкусных котлет. Родные просят готовить только их: секрет в пропорциях