Убережи себе та близьких: як захиститься від пристріту та псування

Передбачуваний вплив від заздрості або негативної енергії - це поняття, яке пов'язане з містикою і віруваннями різних культур. Що робити, якщо вас чи ваших близьких переслідують невдачі та хвороби, а намічені плани не справджуються? Як уберегти себе та своїх рідних від негативного впливу? Докладніше розповість Дніпровська панорама.

Як захиститися від негативної енергії:

  • Амулети та талісмани: деякі люди вірять у захисну силу певних амулетів чи талісманів. Це можуть бути камені, прикраси, символи або предмети, що носяться для захисту від негативу.
  • Ритуали очищення: різні релігійні чи духовні практики включають ритуали очищення, які можуть допомогти позбавитися негативної енергії. Наприклад, смоли (білий кедр, ладан, смола копав), ритуальні молитви чи обряди.
  • Медитація та позитивна енергія: підтримуйте позитивне мислення та практикуйте медитацію для очищення свого розуму та тіла від негативу. Залучення позитивної енергії може допомогти зменшити вплив негативу на вас.
  • Захист через символіку: деякі люди використовують символіку, таку як символ "невидимого щита" або інші образи захисту, візуалізуючи, що вони оточені захистом від негативу.

Читайте також: Не впускайте їх у будинок: чого не можна робити після опівночі, щоб не викликати нечисть