Українські Мальдіви за 100 км від Дніпра. Чудовий краєвид з висоти пташиного польоту (Фото)

Вільногірський кар'єр можна назвати перлиною Дніпропетровщини. Вільногірський кар'єр та його озера – одне з найцікавіших місць у Дніпропетровській області, яке варто відвідати. Як Українські Мальдіви виглядають на початку травня із висоти пташиного польоту. Як вигладає унікальний краєвид Дніпропетровщини, розповість Дніпровська панорама з посиланням на фото Олексія Владмировича.

Українські Мальдіви

Вільногірський кар'єр -  або як називають цю територію місцеві жителі – Дніпровські Мальдіви знаходяться біля Вільногірська Дніпропетровської області. У кар'єрі – дуже чиста бірюзова вода, а на березі – чистий пісок. 1961 року тут видобували копалини, внаслідок чого й з'явилися масивні дюни.

Українські Мальдіви

Вільногірський кар'єр та озера є одним із найцікавіших місць у Дніпропетровській області, яке обов'язково варто відвідати.

Вільногірськ знаходиться від міста Дніпро за сто дванадцять кілометрів. Кар'єр – поряд з містом, доїхати до кар'єру громадським транспортом не добрий варіант, тому що багато пересадок. Внаслідок чого дорога займе понад шість годин. Краще рішення – автомобіль, час у дорозі займе приблизно дві години.

Українські Мальдівималь5

Якщо ви любите фотографуватися на природі, то ця поїздка на Дніпровські Мальдіви, саме для вас. Контраст цікавої рослинності, а також неба з білим піском виглядає на фото чудово, бірюзова вода озер, напевно, Вас не залишить байдужими до воістину чудової природи.

Нагадаємо, раніше ми писали

Як виглядає курортна Кирилівка на Азовському морі у пік сезону (відео)