Українські військові отоварили перші "Сертифікати для ЗСУ" від АТБ на суму 500 тисяч гривень

До річниці початку повномасштабного воєнного вторгнення ворога компанія "АТБ-Маркет" запровадила благодійний проєкт "Сертифікат для ЗСУ" та "Сертифікат для медичних закладів", метою якого є допомога Збройним силам України та медичним установам. Про це повідомляє "Дінпровська панорама" з посиланням на пресслужбу компанії АТБ.

Наразі вже зібрано сертифікатів на суму 20 мільйонів гривень.

Військові, які захищають Україну на Донеччині, 25 березня 2023 року отоварили перші сертифікати на суму 500 тисяч гривень, та придбали необхідні товари: чай, каву, напої безалкогольні, страви швидкого приготування, енергетичні батончики, засоби особистої гігієни, господарчі товари, тощо. Наразі АТБ готує наступну видачу товарів. Втілення такого надважливого проєкту стало можливо завдяки найвідданішим покупцям всеукраїнської мережі АТБ.

Благодійний проєкт в мережі АТБ "Сертифікат для ЗСУ" та "Сертифікат для медичних закладів" триває до 24 квітня 2023 року, тож кожен українець ще встигне зробити свій вагомий внесок в нашу Перемогу.

Нагадаємо, з 24 лютого кожен з українців має змогу зробити особистий внесок у наближення нашої перемоги, придбавши у мережі АТБ спеціальні сертифікати-наліпки. Сума благодійного внеску – 30 грн, 50 грн або 100 грн.