Укрзалізниця запускає повноцінне якісне харчування в потягах. Чим будуть годувати (фото)
Укрзалізниця запускає в тестовому режимі повноцінні обіди на обраних поїздах. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на Укрзалізницю.
Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі Укрзалізниці.
З цього тижня починається тестування якісного харчування на деяких найдовших рейсах:
№351/352 Київ — Кишинів
№95/96 Київ — Рахів
№29/30 Київ — Ужгород
№4/3 Запоріжжя — Ужгород
Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко.
Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.
Провідники зазначених поїздів із радістю запропонують:
карпатські деруни;
омлет із житомирських яєць;
курку з подільською картоплею та овочами;
кримськотатарський плов з яловичиною — абсолютний фаворит наших пасажирів.
Обирайте улюблені страви прямо під час подорожі й забудьте про звичний набір "варені яйця + курятина"!
Вартість страв: від 170 до 190 гривень.
Спробуйте нове меню, залишайте відгуки у застосунку Укрзалізниці та подорожуйте зі смаком!