Уникайте спиртного. Жінки з цими іменами найчастіше страждають від алкогольної залежності

Після насиченого робочого дня абстрагуватися від хаосу і видихнути допоможуть чашка зеленого чаю або кави, шматочок шоколаду. Багато хто відновлює внутрішню гармонію за допомогою масажу, гарної музики. Але немає нічого кримінального і в тому, щоб випити чарку спиртного - келих вина, пива або чогось міцнішого. Проте деяким чоловікам і жінкам варто бути дуже обережними з таким розслабленням, адже енергетика їхнього імені робить їх більш схильними до залежності від алкоголю, пише Дніпровська панорама з посиланням на Телеграф.

На думку іменологів, є кілька жіночих імен, власниці яких схильніші до алкогольної залежності, ніж інші. Щоб уникнути негативних наслідків, їм слід тримати дистанцію зі спиртними напоями.

Єлизавета

Причиною алкоголізму у жінок, які мають це ім'я, є зайва самовпевненість у собі. Вони настільки впевнені в тому, що їм не страшна жодна залежність, або вони самостійно можуть з усім впоратися, що і призводить до точки неповернення.

Яна

Найчастіше причиною алкоголізму у дівчат на ім'я Яна є нудьга. Вони вважають, що це цілком нормально трохи випити на самоті. Як виправдання, вони кажуть, що їм просто подобається смак цих напоїв. Також сильні емоційні потрясіння можуть лише посилити ситуацію.

Лариса

Ларисам важко встояти перед спокусами, куди також входить алкоголь. Задовольняючи свої бажання, власниці цього імені можуть і не помітити свою залежність від спиртних напоїв. На щастя, допомогти Ларисам впоратися із залежністю може їхня кохана людина.

Нагадаємо, раніше ми писали: Зірка оперної сцени, співачка Марія Максакова приїхала до Дніпра: ексклюзивне інтерв'ю (відео)