Завжди є світло: в одній із найбільших лікарень Дніпра встановлено 6 генераторів

У Дніпрі на сьогодня вже встановлено 36 генераторів у міських лікарнях, які забезпечують медичні заклади електроенергією у випадках аварійних відключень. За дорученням міського голови Бориса Філатова директор департаменту охорони здоров’я населення Андрій Бабський 24 січня проінспектував один із найбільших медичних закладів міста, в якому встановлено 6 генераторів а також є запаси води, продуктів харчування та ліків. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" посилаючись на пресслужбу Дніпровської міськради.

У лікарні, до якої з інспекцією приїхав Андрій Бабський, встановлено 6 генераторів: 4 вже підключені, а ще 2 нещодавно отримали від спонсорів. Якщо вимикається світло, то впродовж 30-60 секунд вмикається генератор і повністю будівля забезпечена світлом.

"Генератори підключено до відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги в терапевтичному корпусі, підключено будівлю лікувального корпусу, де знаходяться: приймальне відділення, відділення реанімації, хірургічне, гінекологічне, травматологічне та відділення кардіології", - зазначив Бабський.

Також генератор забезпечує електроенергією приміщення, де встановлено комп'ютерний томограф.

Запасы

Крім того, в цій лікарні зроблено стратегічні запаси води та продуктів харчування, в тому числі і продуктів тривалого зберігання. 

Вода

Запаси ліків розраховані на декілька місяців і постійно оновлюються.

Лекарства

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Дніпроводоканал зробив важливу заяву щодо передачі лічильників води.