В сто разів смачніша за магазинну. Як приготувати домашню нутеллу
Домашня нутелла – це чудовий десерт, який можна приготувати власноруч. Вона не тільки смачніша за магазинну, але й корисніша, адже ви знаєте, які інгредієнти використовуєте. Записуйте простий рецепт від Дніпровської порадниці.
Інгредієнти: ⠀
300 г смаженого фундуку.
30 г какао.
20-30 г цукрової пудри.
Дрібка солі.
10 мл рослинної олії.
200-300 мл молока.
Приготування:
1. Фундук подрібнюємо у блендері до однорідної гладкої консистенції.
2. Додаємо какао, цукрову пудру, сіль, олію, трішки молока і збиваємо. Вийде густа маса.
3. Поступово додаємо молоко і знову збиваємо до бажаної консистенції.
4. Кладемо у баночку і зберігаємо в холодильнику.