В Україні можна отримати одразу 6 пенсій. Хто має право на виплати

В Україні пенсіонери мають чудову нагоду отримати велику суму грошей. Як виявилося, на це мають право пенсіонери, які мають намір виїхати за кордон. Але для цього їм потрібно написати заяву та отримати одразу 6 виплат авансом, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на ПФУ та Головред

В Україні пенсія виплачується тільки в тому випадку, якщо пенсіонер знаходиться в межах нашої держави. При цьому ті пенсіонери, які збираються виїхати за кордон, можуть написати заяву і отримати авансом відразу шість пенсій. Про це пишуть представники Пенсійного фонду на офіційній сторінці відомства в соціальній мережі Facebook.

У повідомленні пишеться про те, якщо у разі виїзду пенсіонера за кордон на постійне місце проживання пенсія, призначена в Україні, може бути виплачена за 6 місяців наперед перед від'їздом за заявою з наступного місяця після зняття з обліку за місцем проживання.

пенсия

У ПФУ чиновники нагадують, що, відповідно до закону, пенсія в Україні виплачується в грошовій формі щомісяця до 25 числа через відділення держкомпанії "Укрпошта" або через банк за вказаним в заяві місцем проживання пенсіонера в межах України.

У разі довгого перебування пенсіонера за кордоном пенсія виплачується в тому випадку, якщо це передбачено міжнародними договорами, які були укладені між Україною та зарубіжними країнами.

Нагадаємо, раніше ми писали

Після такого втрачаєш бажання щось робити. Вандали в Дніпрі викопали тюльпани на подвір'ї школи (Фото)