Вечеря без зайвих калорій: ніжні курячі човники з начинкою, що тане в роті
Забудьте про важкі та калорійні вечері. Пропонуємо вам чудову альтернативу – запечені курячі "човники", наповнені свіжими овочами та духмяним песто. Ця страва не лише подарує вам відчуття ситості, але й збереже вашу фігуру. Спробуйте – це неймовірно смачно та корисно, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти на 2 шт.
курячий фарш - 700 г
сіль, спеції
шпинат
песто
помідори
сир моцарелла
панірувальні сухарі
Приготування
- Змішай фарш із сіллю та спеціями, сформуй 2 "човники". Начини шпинатом, песто, помідорами та моцарелою, посип сухарями.
- Запікай 30 хвилин при 180 °C.
Також раніше ми писали Хіт сезону. Бита маринована редиска замість салатів, простий рецепт