Вечеря без зайвих калорій: ніжні курячі човники з начинкою, що тане в роті

Забудьте про важкі та калорійні вечері. Пропонуємо вам чудову альтернативу – запечені курячі "човники", наповнені свіжими овочами та духмяним песто. Ця страва не лише подарує вам відчуття ситості, але й збереже вашу фігуру. Спробуйте – це неймовірно смачно та корисно, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти на 2 шт.

курячий фарш - 700 г 
сіль, спеції 
шпинат 
песто 
помідори 
сир моцарелла 
панірувальні сухарі 


Приготування

  1. Змішай фарш із сіллю та спеціями, сформуй 2 "човники". Начини шпинатом, песто, помідорами та моцарелою, посип сухарями. 
  2. Запікай 30 хвилин при 180 °C.

Також раніше ми писали Хіт сезону. Бита маринована редиска замість салатів, простий рецепт