Ви будете здивовані 10 раз. Скільки коштують консервовані помідори у Дніпрі (ексклюзив)

Нагадаємо, Дніпровська панорама раніше порівнювала ціни, аби дізнатися, що дешевше — консервувати вдома чи купити баночку маринованих помідорів у супермаркеті. Вже тоді ми побачили, що ціна консервованих овочів майже втричі переважає свіжі. Але ринок - справа дуже чутлива й іноді непередбачувана. Наразі Дніпровській панорамі стало відомо, що на ринку в Дніпрі цієї осені за 3-літрову банку консервованих томатів просять 250 грн.

Так, на одному з прилавків продавали консервовані помідори по 100 грн за кілограм. Враховуючи, що в 3-літровій банці їх приблино 2,5 кг, то й виходить 3-літрова банка щонайменше 250-300 грн (якщо з банкою):

При цьому на свіжі помідори ціна теж трохи зросла: якщо раніше можна було знайти їх за 20, 15 і навіть 10 грн, то зараз ціни вищі: 25, 30, 40, 45 і навіть 70 грн відбірні.

Звичайно, кожна господиня вирішує для себе сама, чи варто їй витрачати час на консервування овочів, чи купувати зимою свіжу продукцію, але майте на увазі, що взимку консервація може ще здорожчати.

Нагадаємо, раніше ми писали: Тариф на світло з 1 жовтня: скільки доведеться платити в Дніпрі