Від середи у Дніпрі та Україні побільшає дощів (карта)

У вівторок, 24 жовтня, в Україні без суттєвих опадів, лише у східних та північно-східних областях очікується невеликий дощ. Вітер північно-західний із переходом на південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-9° тепла, вдень 9-14°; у південній частині та південно-західних областях вночі 8-13°, вдень 15-20°. Такі дані оприлюднили в Центральній геофізичній обсерваторії ім. Бориса Срезневського, повідомляє Дніпровська панорама.

Відома українська синопткиня Наталя Діденко також бачить вівторок помірно теплим.

Вівторок в Україні очікується помірно теплим.
Впродовж дня температура повітря коливатиметься в межах +12+17 градусів, на півдні +16+22 градуси, на північному сході +10+13 градусів.
Переважатиме суха погода, не без ранкових туманів, звичайно. Лише у північній частині є ймовірність невеликого дощу.
У Києві 24-го жовтня очікується місцями слабкий дощ. Температура повітря протягом дня близько +13 градусів.
У середу в столиці - дощ та похолодання з вітром! - зауважує Діденко.

Вона наголошує, що від середи, 25 жовтня, дощів в Україні побільшає:

дощі

У середу, 25-го жовтня, в Україні побільшає дощів і на півночі знизиться температура повітря, вітер може досягати штормових значень.
Відповідно, зміна погоди, пов'язана із візитом циклону та атмосферних фронтів, може впливати на самопочуття, провокувати головний біль та судинні загострення.

За словами Діденко, надалі по тижню погода буде вологою, але не критично холодною, вдень близько +10+14 градусів, у південній частині традиційно тепліше.

Нагадаємо, раніше ми писали: Що чекає Україну у листопаді та коли закінчиться війна. Прогноз астрологів