Від скрипки до гумової подружки. Що можна купити у Дніпрі на барахолці біля автовокзалу (фото, відео)

У суботу та неділю Дніпрі на барахолці, що в районі автовокзалу, дуже людно. Багато як продавців, так й покупців. Товар розкладений на столах та просто на землі. Більшість сюди приходить за речами б/у, розраховучи придбати їх за мінімальною ціною. Для когось це все - хлам. А дня когось - корисні речі й товар, на якому можна заробити. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

"Прилавки" з товаром тут займають велику площу. Якщо прийти сюди без конкретного запиту, можна просто розгубитися. Дніпрянин Іван, наприклад, шукає чашу кавомолки від кухонного комбайна радянських часів "Мрія". Колись він, дійсно був мрією багатьох господинь на теренах СРСР. Випущений у тоді ще Дніпропетровську на ПМЗ він славився як надійний апарат, мав гучний двигун, який у багатьох працює й досі. Складові цього раритетного комбайну зараз можна знайти лише на барахолці.

Здається, що серед величезної кількості товарів на цтому ринку можна знайти будь-що: срара побутова техніка, одяг, книги, посуд, антикваріат, ордени та медалі музичні інструменти, гаманці, іграшки и навіть  гумові подружки для дорослих. Й не можна сказати, що на цей товар немає попиту. Покупців дуже багато. І якщо б ці старі речі не були б комусь потрібні, наврядчи б цей ринок існував.

Нагадаємо, раніше ми писали, про барахолку у мажорному районі Дніпра. Чим торгують і які скарби там можна знайти.