На Дніпропетровщині 12-річний хлопчик підірвався на ворожому боєприпасі

На Дніпропетровщині 12-річний хлопчик отримав травми, підірвавшись на ворожому боєприпасі. Інцидент стався у Першотравневській громаді Нікопольського району у суботу, 23 вересня. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Дніпровська панорама.

За його словами, вибух пролунав на одному з подвір'їв.

Попередньо, здетонував ворожий боєприпас, який днями знайшли і принесли додому діти. Постраждав 12-річний хлопчик. Він в лікарні в стані середньої тяжкості.  Понівечені два приватні будинки і авто. 

Прошу кожного. Закликаю! Не нехтуйте правилами безпеки самі, поясніть їх синам і донькам. Не чіпайте підозрілі предмети! Якщо вам трапиться такий – негайно повідомте ДСНС або поліції, - написав Лисак у телеграм-каналі.

Також він розповів, що у суботу Нікопольський район цілий день потерпав від російського терору. Ворог цілив з важкої артилерії та скидав боєприпаси з БпЛА. 

У Нікополі постраждав 37-річний чоловік. Лікуватиметься вдома.  У місті пошкоджені кілька магазинів, аптека і кафе. А ще - 3 п'ятиповерхівки та авто. 

У Марганецькій громаді побиті фермерське господарство, будинок культури, дві приватні оселі, господарська споруда, лінія електропередач. Загорілися й дачний будинок та суха трава. Вогонь приборкали, - додав Лисак.

Нагадаємо, раніше ми писали, що уламки шахедів пошкодили об'єкт критичної інфраструктури Дніпра.