Війна не дала створити родину та народити дітей. Дніпропетровщина прощається з Героєм, який довго вважався зниклим безвісти

У російсько-українській війні загинув мешканець Криворіжжя Андрій Андрієвський. Рідні до останнього вірили, що Андрій живий, але на превеликий жаль, дива не сталося, прийшла трагічна звістка з фронту. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Софіівської селищної тергромаду.

Андрій разом із батьком захищав Маріуполь, виконуючи різні бойові задачі, мріяв повернутися додому, створити сім’ю, виховувати дітей.

Дива не сталося… Дні, тижні, місяці чекання та надія, що син живий хоча і вважався зниклим безвісти.
Хто з батьків не плекав надію на майбутнє, очікуючи народження сина?!
… А хто з матерів не співав:
«Сину, сину, ангел мій, я тобі щасливу зичу долю..»?!

На долю Андрієвського Андрія Сергійовича випала війна, яку розпочала росія проти вільної та незалежної України. Андрій разом із батьком захищав Маріуполь.

Сильний, змужнілий, загартований під палючим сонцем степового краю, Андрій Андрієвський, виконуючи різні бойові задачі, мріяв повернутися додому, обійняти рідних, створити сім’ю, виховувати дітей. У серці Андрія любов до Батьківщини мала першість. Відповідальний, вимогливий, сміливий Андрій своє життя, свої уміння військового віддавав на захист державного суверенітету та територіальної цілісності України. Скільки довгих днів та ночей довелося рідним чекати на повернення сина, брата.

Весна та літо 2022 року стали страшним випробуванням для усіх. Йшли бої за Маріуполь. У ті страшні дні, під потужним натиском ворога, здавалося, небо зійшлося з землею. 14 квітня 2022 року під ворожими обстрілами загинув хоробрий воїн Андріївський Андрій. Новину про загибель військового Андрія Андрієвського у ті страшні дні запеклих боїв підтвердили вже тепер…

Ми та майбутні покоління будемо памʼятати та високо шанувати нашого земляка Андрія Андрієвського!

А нині в глибокій скорботі, щирій молитві схиляємо голови.

Від імені селищного голови, депутатського корпусу Софіївської селищної ради, виконавчого комітету та всіх жителів громади висловлюємо щирі, глибокі співчуття батькам, побратимам, близьким і рідним загиблого Захисника України. Поділяємо ваш біль та горе!, - написано в повідомленні Софіївської тергромади.

Прощання із загиблим воїном відбудеться 1 червня у смт Софіївка.

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Нагадаємо, раніше ми писали

На Дніпропетровщині дружина, доньки та сестра втратили найдорожчу людину. Ігор Хитушко захищав нашу державу з початку війни