Війна продовжує забирати життя найкращих: на Дніпропетровщині попрощаються з гранатометником Владиславом Радченко

28 травня 2023 року в Костянтинівці, що на Донеччині, загинув мешканець міста Жовті Води Дніпропетровської області, гранатометник десантно-штурмового батальйону ЗСУ Владислав Радченко. У захисника залишилися мати Надія Максимівна та дружина Тетяна. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на телеграм-канал Жовтоводської міськради.

Народився Владислав Радченко 29 серпня 1980 року у Жовтих Водах. На захист України став 27 лютого 2023 року як мобілізований. Служив гранатометником десантно-штурмового батальйону ЗСУ.

На початку травня, під час виконання бойового завдання, отримав поранення, проте після лікування одразу повернувся на передову. Загинув Владислав Радченко 28 травня в місті Костянтинівка Донецької області.

"Для своєї родини та побратимів чоловік назавжди залишиться хоробрим, мужнім, щирим, людяним, вмотивованим військовослужбовцем, який любив тварин та книги в жанрі фантастики", - йдеться у повідомленні міськради Жовтих Вод.

Прощання із Владиславом Радченком, за бажанням рідних, відбудеться у Жовтих Водах 5 червня о 10:00 в храмі Різдва Іоана Хрестителя ПЦУ за адресою: вул. 8-го Березня, 12.

Редакція "Дніпровської панорами" висловлює співчуття рідним та близьким загиблого захисника України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Дніпропетровщина втратила командира, батька та сина, який загинув за Україну.