Вікторія, Ярослав, Артем, Богдан. У Дніпрі братики і сестричка шукають маму і тата

У Дніпрі братики та сестрички шукають у свою родину маму і тата. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на департамент соціального захисту ДМР.

14-річна Вікторія ОСК № 0154475 – активна та контактна, відкрита для спілкування як з дітьми та дорослими, ввічлива та дружелюбна. У майбутньому мріє стати фотографом.
 12-річний Ярослав ОСК №0221508– спокійний та вразливий. Хлопцю подобається збирати Лего, малювати, готувати. Мріє стати кухарем.

  9-річний Артем ОСК №0301312 - активний, неконфліктний та товариський. Хлопець допомагає дорослим, і з однолітками не свариться. З предметів улюблений - математика. У вільний час — конструктор, ліпка та малювання. Мріє стати електриком.

  Богдан, 6 років ОСК № 0329686 — трохи замкнений, але добрий та щедрий. Має прив’язаність до братів та сестри. Полюбляє конструктор та цукерки.
  Дітки знаходяться у соціальному закладі на повному державному забезпеченні. Ця четвірка - рідні брати і сестра, і роз'єднувати їх НЕ МОЖНА. Їм підійдуть опіка, ДБСТ, прийомна сім'я, усиновлення. У період воєнного стану влаштування дітей на територію інших держав НЕ провадиться.

Звертатися   066 973-22-76