Він мав родину, любив автомобілі та хотів жити. У бою загинув музикант з Дніпропетровщини

Ще одна українська зірка згасла на небі. Війна нещадно щодня забирає життя воїнів нашої держави. 31 січня 2023 в бою загинув Іван Коломоєць, мешканець П’ятихаток Дніпропетровської області, передає Дніпровська панорама.

Іван народився 20 вересня 1985 року в місті Верхівцеве Верхньодніпровського району Дніпропетровської області. Закінчив П’ятихатську загальноосвітню школу № 1, а у 2009 році Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту за спеціальністю «Колійне господарство». Працював спочатку в ПЧ № 10 в місті Верхівцеве, згодом - в ПЧ № 11 в місті П’ятихатки. Пізніше працював в Верхівцевському центрі механізацій колійних робіт виконробом, а потім машиністом.

Одружився в 2012 році. В 2013 році народилась донька Ірина.

У Івана було хобі – музика. Був одним з учасників рок-гурту «St.П'ятки». Любив автомобілі, брав участь в авторалі ПІКНІК КЕМЕЛ ТРОПІК.
Працював таксистом у ПРАЙДІ.

13 березня 2022 року призваний на військову службу за мобілізацією Третім відділом у місті П’ятихатки Кам’янського РТЦК та СП. Іван був справжнім патріотом України.

31 січня 2023 року, виконуючи бойове завдання, виявивши стійкість та мужність, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України, героїчно загинув у бою за нашу Україну. 

У Захисника залишились батьки, брат, дружина, донька. Низько схиляємо голову в глибокій скорботі перед світлою пам’яттю Героя та висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким Воїна, який героїчно боронив нашу землю.

Провели в останню путь Івана Коломойця в рідному місті П’ятихатки.

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого!

Вічна пам’ять Герою України! Навіки слава!

Нагадаємо, раніше ми писали

Найважче хоронити дітей. Під Бахмутом загинув син відомого фотографа з Дніпропетровщини