Він мав трьох дітей, але війна забрала в них батька. Дніпропетровщина віддає шану Герою

І знову щемить серце від нестерпного болю. Синельниківська громада Дніпропетровської області втратила ще одного Героя - Марченка Олександра Сергійовича. Наш захисник загинув 22 травня поблизу с. Макіївка на Луганщині, повідомляє Дніпровська панорама.

39-річний військовий сам родом з Луганської області. Разом із коханою дружиною Тетяною та трьома дітками вони будували плани на майбутнє. Та коли прийшла в Україну велика біда, добровільно пішов до військкомату. Прагнув захистити своїх дітей, тисячі інших родин, звільнити своїх батьків, які опинилися на окупованій ворогом території.

Більше року Олександр відслужив віддано та мужньо в одній із частин ЗСУ. Прагнув дійти до кінця – до Перемоги, а потім відбудовувати зранену війною Україну. Та, на жаль, не судилося… Військовослужбовець отримав смертельні поранення внаслідок ворожого обстрілу.

Сашка цінували командир і товариші по службі. Він був найкращим татком для своїх дітей - донечки і синочків, люблячим чоловіком та турботливим сином. Мав, як кажуть, золоті руки. Завжди усім допомагав, був вправним зварювальником, дбайливим  господарем.

Світла пам’ять про Олександра назавжди зберігатиметься в серцях усіх, хто знав його особисто. 

Від імені громади висловлюю щирі співчуття близьким та рідним загиблого Героя.

Ворог буде розбитий і на нього чекатиме помста за кожну материнську сльозу!

Реакція Дніпровської панорами висловлює щирі співчуття рідним та близьким воїна. Низько схиляємо голови в глибокій скорботі перед світлою пам’яттю нашого земляка.

Сум та біль Дніпропетровщини. В останню путь провели бійця, який загинув під Бахмутом