Він обожнював готувати смачні страви для своєї дружини та двох синів. Дніпропетровщина втратила 43-річного Героя Олександра Кашечка

Він був щирою і світлою людиною. 1 червня Дніпропетровщина дізналася страшну звістку. Загинув 43-річний криворізький захисник Олександр Кашечко, повідомляє Дніпровська Панорама.

Чоловік став на оборону своєї держави ще спочатку війни. Слідом за сином, він пішов до тероборони. Він обороняв Херсонську, Запорізьку області. Однак Донеччина стала останнім пунктом його військової служби. Під Бахмутом водій мінометного взводу штурмової роти військової частини Т0930 трагічно загинув.

Сьогодні рідні та близькі, проводжали Олександра в останню путь. Сусід загиблого, пан Володимир дуже боляче пережив його втрату.

Старший син його, геть молодий, пішов в тероборону. А за ним і Саша пішов. Ніхто їх не призивав, вони самі пішли вчитися й воювати. Саша завжди був чесною й працьовитою людиною. Спасибі йому…

До війни Олександр Кашечко був електриком на Південному ГЗК у Кривому Розі. У вільний час готував смачні страви своїм близьким. Це був надзвичайно позитивний чоловік.

У нього залишилась чудова дружина і два сини. Старший Ігор й досі боронить нашу Україну від ворога. Близький друг полеглого у розпачі висловився.

Ми всі в шоці…Дай Бог, щоб син живим залишився... Він так на батька схожий. Хай би тепер малий залишився вдома, він дуже потрібен матері…

Дніпровська Панорама висловлює щирі співчуття рідним та близьким полеглого Олександра. Ми пам'ятаємо кожного, хто поклав своє життя за рідну землю.

Вічна пам'ять і слава Герою!

Нагадаємо, раніше ми писали, що останній бій снайпер зустрів під Бахмутом. Родина з Дніпропетровщини втратила найдорожчу людину