"Він за 3 місяці міг робити те, на що іншому знадобилися роки". Ворожа куля забрала життя 22-річного Михайла з Дніпропетровщини

На Донеччині загинув 22-річний Михайло Баклагін з Кривого Рогу Дніпропетровської області, повідомляє Дніпровська панорама.

Михайла було поранено 26 серпня біля населеного пункту Кліщіївка Донецької області. Йому було 22 роки. За життя боєць боровся до останнього, але 1 вересня серце 22-річного воїна зупинилося. Медики виявились безсильними. Врятувати молодого чоловіка, на превеликий жаль, їм не вдалось.

Михайло Баклагін сумлінно працював слюсаром-ремонтником на «Арселорі». Відзначався готовністю прийти на допомогу та креативними, нестандартними ідеями. Поради брали до уваги навіть досвідчені ремонтники.

Ремонтував насосне устаткування, що вимагає високої кваліфікації. Він швидко освоював професію і за три місяці вже міг робити те, на що комусь іншому знадобились би роки. Надзвичайно цілеспрямованим був Михайло. Інколи кажу: «Бери помічника». Але він сам поки не докопається до причин, поки не доведе справу до кінця, не відходить від устаткування, — згадує майстер з ремонту устаткування СПЦ-1 Олександр Богошев.

Про Михайла кажуть, що він пропонував нові нестандартні ідеї. Його поради брали до уваги навіть досвідчені ремонтники. Надзвичайно цілеспрямованим був Михайло.

Був справжнім патріотом. Тільки-но загроза вторгнення стала очевидною, пішов за контрактом, щоб бути напоготові захищати Україну. 26 серпня отримав поранення поблизу Кліщіївки, що на Донеччині. 

Нагадаємо, раніше ми писали

Йому було 44: на Дніпропетровщині проводять в останню путь матроса 36-ї окремої бригади морської піхоти