Вода смердить, не можна заходити. Що відбувається у Бердянську в розпал сезону (фото)

Окупований Бердянськ Запорізької області друге літо поспіль без відпочиваючих. Як живе курортне містечко сьогодні, що бачуть його мешканці та що розповідають люди, які залишились там та чекають на ЗСУ, повідомляє Дніпровська панорама. 

Бердянці обурені різницею між заявами окупантів та реальним станом речей у місті.

Окупанти вихвалялись, що прибирають пляжі від сміття і навіть водоростей. Що ж, подивіться самі. Це пляж біля "Червоної гвоздики", 3 липня. Запах відповідний. Власне, не дивно, окупантам зараз не до прибирання…

Наше море прекрасне, було і завжди буде, але дуже гидко, що його так знеобрали. Дуже обурена тим, що пляжі не прибирають (крім центрального).

Скрізь гори водоростей, вода брудна та смердюча. Неможливо купатися, зовсім від слова. Завжди з дитиною їздили на Червону гвоздику, пляж був чистий та доглянутий, вода прозора. Сьогодні у воду неможливо було зайти, вона просто смерділа. Санітарних норм ніхто не дотримується, воду я так розумію ніхто не перевіряє на бактерії. Бісить що "влада" пишуть як вони облаштовують місто, як всі вони тут роблять, а пляж куди ходить 90% батьків з дітьми, вони прибрати не можуть. Дуже хочу повернення до України, повернення до цивілізації.

бердянск

му

Бердянськ в окупації

Бердянськ Азовське море

Нагадаємо, раніше ми писали

Дякуємо оборонцям неба. Над Дніпропетровщиною захисники збили ворожий безпілотник