Володимир Гройсман: “Ми точно знаємо, як потрібно робити зміни”

Володимир Гройсман йде на вибори до Верховної Ради разом з молодою та професійною командою. “Українська стратегія Гройсмана” здатна успішно завершити розпочаті реформи, забезпечити розвиток України та покращення життя людей.

«Українська стратегія Гройсмана» - це команда молодих, досвідчених фахівців, управлінців, оборонців рідної землі, які прагнуть зробити Україну успішною і мають для цього сили та молоду енергію. Політична сила, очолювана Володимиром Гройсманом, йде до парламенту, щоб забезпечити незворотність розпочатих в Україні змін.

Відповідальність за країну

"Коли мені було 28, я хотів, щоб у рідному місті змінилась якість життя, - описує Володимир Гройсман свою мотивацію. -  Я пообіцяв містянам: якщо вони довіряться мені, я зроблю все, щоб місто процвітало. У мене була чудова команда, і я зробив все, щоб зміни стали відчутні.

У 41 я відчуваю відповідальність за країну. Я знаю, як робити відчутні для кожного з нас зміни”.

Саме  поліпшення якості життя людей в кожній громаді та розбудова справжнього середнього класу (а  це - усі  люди праці, які формують сьогодення і майбутнє країни) будуть головними пріоритетами команди Гройсмана у політиці.

«Передати повноваження і ресурси на місця та створити в Україні справжній середній клас – вважаю це запорукою успіху України”, - зазначає очільник політичної сили.

“Українська стратегія Гройсмана” - нова політична сила з великим потенціалом до дії в інтересах країни. Соціологічні дослідження свідчать: зараз, напередодні виборів, люди чекають реальних змін, а не лише нових облич та красивих слів.

“Ми точно знаємо,  як потрібно робити ці зміни. Ми знаємо, що таке відповідальна політика. Я хочу стати спільно зі своєю командою успіхом українців. Нашим спільним успіхом. Я переконаний, що людям, які висловлять нам вотум довіри, не буде соромно за нашу роботу», - Володимир Гройсман

“Українська стратегія Гройсмана” Володимира Гройсмана: команда переможців

У команді Гройсмана - лідери найуспішніших змін у сферах освіти, медицини, культури, економіки,  фінансів, юстиції, урядування.

 Володимир Гройсман - наймолодший український політик з досвідом роботи на керівних посадах у місцевому самоврядуванні, Уряді, Парламенті.  Наймолодший міський голова. Наймолодший в історії спікер. Наймолодший Прем’єр-міністр.

“Я вирішив сформувати власну команду "Українська стратегія Гройсмана", яка знає, як зробити швидкі зміни. Знає, у чому проблеми і як їх вирішити. Команда, що вміє приймати рішення і втілювати їх і добре розуміти всі виклики...


Я іду в Раду не знову, а вперше - вперше з командою, яку я сформував»

Лілія Гриневич

Перша жінка – міністр освіти за часів незалежної України. Змінила філософію шкільного навчання в бік компетентності і обізнаності учнів.

"Освітня реформа - це марафон на десятиліття. Одна слабинка на цьому шляху - і вся праця десятків людей буде знівельована. Тому потрібні вартові змін. Ми не маємо права відступити назад”

Олександр Саєнко. Міністр Кабінету Міністрів України, наймолодший в Уряді. Ідеолог  реформи державної служби, приватизації та введення  корпоративного управління на держпідприємствах. “Ми почали змінювати систему, спільно проводити реформи, які конче необхідні нашій країні. І для мене важливо, щоб ці реформи не зупинялися”

Євген Нищук. Міністр культури України. Його робота допомагає відроджувати українське кіно, розвивати книговидання, просувати культуру, мистецтво “Я радий бути в цій команді зі своїм досвідом»

Павло Петренко. Міністр юстиції України. Розбудовує мережу центрів безоплатної правової допомоги громадянам. Ініціював відкриття існуючих і створення нових реєстрів даних.

Сергій Марченко. Співавтор змін до Бюджетного та Податкового кодексів, які збільшили фінансову спроможність і самостійність громад. Розробляв систему «Гроші ходять за пацієнтом» в рамках медичній реформи. Павло Яблонський. Секретар у Вінницькій міськраді. З 2015 року Вінниця входить до трійки кращих міст в Україні.

Віктор Єленський. Народний депутат України. Один з найбільш ефективних парламентарів у Верховній Раді.

Андрій Тетерук. Народний депутат України.

Був добровольцем на фронті, став командиром батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Миротворець».

Еміне Джапарова. Перший заступник міністра інформаційної політики. Кримська татарка. Представляє та виборює позиції України та інтереси українського і кримськотатарського народу на міжнародній арені.

“Наша команда має три ключові елементи: візію, досвід, і головне – потужне бажання зробити Україну не просто місцем на карті”, - зазначає вона.