Ворог обстріляв Дніпропетровщину: є постраждалі та десятки руйнувань

Як минув 242 день війни на Дніпропетровщині розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Дніпровська панорама.

За словами голови ДОР, внаслідок ранкового обстрілу Нікополя поранення дістали шестеро осіб: чотири чоловіки і дві жінки. Постраждалим – від 22 до 64 років. Одна людина у важкому стані.

Пошкоджень зазнали десять житлових будинків, дитсадок, декілька приватних підприємств, лінія електропередач. Зачепило й вантажівки та легкові машини. В одній з автівок саме їхали люди, коли стався обстріл. Рятувальники знешкодили чотири снаряди від РСЗВ, які виявили на місці обстрілу.

В інших районах області все спокійно. Протягом дня – без обстрілів.

Російські окупанти приречені на поразку. Вони це вже давно розуміють. Тому тероризують мирні міста і руйнують інфраструктуру. Але ми сильніші за цей терор. Подяка Збройним силам України за те, що звільняють нашу землю. Силам ППО, які бережуть небо над нами. Кожному українцю, який працює на Перемогу. Віримо в наших захисників, в Президента і державу. Все було, є і буде Україна, — пише Микола Лукашук. 

Читайте також: Мінус ще один: вночі над Дніпропетровщиною збили ворожий дрон-камікадзе