Ворог вдарив по старенькій школі у Нікополі. Як виглядає навчальний заклад після атаки (фото)

У Нікополі ворожі удари розтрощили будівлю старенької школи. Як виглядає навчальний заклад після атак армії рф показала у соцмережі місцева жителька Olena Topcu, передає Дніпровська панорама.

Ще одну надважливу "стратегічну ціль" було уражено "доблєсною армією". Але сьогодні особливо боляче, бо цей "військовий об'єкт" - старенька нікопольська школа, до якої я пішла у перший клас; де коло вікна чекала на батьків і боялася, що мене забудуть забрати; де намагаючись сфотографувати на останньому дзвонику молодшого брата-випускника, впала посеред лінійки, порвала улюблені штани і більше нічого про той день не пам'ятаю; де їла столовські обіди навіть через багато років після закінчення школи, бо приходила до мами на роботу; де не страшно було заходити до кабінету директора, бо вона рідна і своя; де знайомі кожен куточок, запах, скрип підлоги; місце, куди любила приходити моя маленька Мелін до бабусі на роботу; місце, де в кожному куточку живе так багато моїх спогадів.
Мені здавалося, що неможливо завдати більше болю, ніж вже було завдано, неможливо ще більше ранити. Але ні, ці мразі знову перевершили себе. Їм навіть в пеклі немає місця. Нудить від ненависті, - написала колишня учениця цієї школи у соцмережі.

Нагадаємо, раніше ми писали подробиці ракетного удару по Дніпропетровщині.