Вразити за півгодини: банани у тісті з шоколадом - рецепт для ледачих

Цей простий рецепт гарантує успіх навіть у недосвідчених кулінарів, а результат вразить найвибагливіших гурманів, повідомляє Дніпровська порадниця.

Ніжні банани, обгорнуті хрустким тістом, тануть у роті, а шоколадний соус додає їм вишуканості. Ця страва стане чудовою окрасою будь-якого столу, будь то сімейна вечеря або дружня вечірка.

Приготування займе лише 30 хвилин, а інгредієнти доступні у кожному магазині.

Інгредієнти

Тісто листкове бездріжджове - 400 г.
Банан (стиглий) - 3 шт.
Шоколад – 100 г.
Яйце - для змащування.
Шоколад - для прикраси.

Приготування

  1. За допомогою ложечки зробити поглиблення в банані, покласти туди шоколад. Тісто порізати на смужки, обмотати ним банани, змастити яйцем і відправити в розігріту духовку до 190 градусів на 25-30 хвилин (у вас час може зайняти інше, орієнтуйтеся по своїй духовці). 
  2. Дістаємо, поливаємо шоколадом і насолоджуємось.

Також раніше ми писали Смачніше, ніж у піцерії: готуємо піцу на сковороді вдома