"Я повертаюся до ефірів": Філатов випустив перше відео про викриття дій правоохоронців у Дніпрі

Мер Дніпра Борис Філатов опублікував перше з обіцяних відео, де розповідає подробиці тиску правоохоронців на місцеве самоврядування. Випуск присвячено ситуації з незаконно зведеною пʼятиповерхівкою на вулиці Лабораторній — де після блокування небезпечного будівництва в обласному управлінні СБУ звинуватили мерію у пособництві державі-агресору, повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на пост мера у ФБ.

Незаконно споруджену пʼятиповерхівку, з якої місцевим на голови буквально летить цегла, слідчий СБУ вилучив як речовий доказ і передав назад забудовникам. Аби навіть за рішенням Верховного суду ми не могли її знести. Тож виникає питання: хто тут пособник агресора? Ми чи Соколов (слідчий в особливо важливих справах обласного управління СБУ), якого прикриває його керівництво — аж до пана Нєвєдрова (начальник управління СБУ у Дніпропетровській області)», — сказав Філатов. Він також підкреслив, що в країні є фактично дві СБУ – проте лише одна з них нищить російських ворогів по всіх фронтах.

Також мер Дніпра повідомив, що на найближчій сесії буде виділено необхідні кошти, аби врешті розібрати недобудову на Лабораторній. Далі витрати з демонтажу місту покриватиме забудовник — за це міськрада так само змагатиметься у суді. 

Також раніше ми писали "Це вже вийшло за будь-які межі": мер Дніпра про блокування з боку правоохоронців