Як працює Пункт незламності у будівлі адміністрації Шевченківського району Дніпра

За дорученням мера Дніпра Бориса Філатова 25 січня черговий по місту Артем Нідєлько, директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міськради, проінспектував Пункт Незламності, який розташований у будівлі Адміністрації Шевченківського району. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" посилаючись на пресслужбу Дніпровської міськради.

Черговий по місту Артем Нідєлько приїхав на перевірку саме тоді, коли в адміністрації Шевченківського району не було світла, тож для продовження роботи запустили генератор. Його потужність 7 кВт - цього достатньо, аби була електроенергія як у Пункті незламності, так і в інших кабінетах адміністрації.

Ниделько

У цьому Пункті незламності громадяни можуть зігрітися, випити гарячі напої, також є певні продукти харчування для перекусу. У пункті достатньо питної води, є місця для сидіння, аптечка з ліками для відвідувачів пункту. Також є окрема аптечка з джгутами, бинтами та всім необхідним для надання медичної допомоги.

Аптечка Пункт Незламності

Крім того, всі працівники адміністрації, які чергують у Пункті незламності, пройшли курси з надання першої медичної допомоги та отримали відповідні сертифікати.

Зарядити свої ґаджети громадяни можуть в холі адміністрації - там для цього є розетки та подовжувачі.

Пункт Незлманості Кожного дня кількість відвідувачів Пункту незламності різна. В середньому це близько 20-30 людей. Під час останнього блекаута до пункту прийшли близько 50 людей.

Результатами перевірки Пункту незламності черговий по місту задоволений, адже пункт працює добре та має все, що може знадобитися людям, які його відвідають.

Пункт незламності

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у 10-ти школах Дніпра обладнали місця, де можна приготувати їжу під час тривалого відключення світла.