Як приготувати ароматний салат із зелених помідорів та овочів на зиму
Цей перевірений рецепт пропонує приготувати ситний, збалансований салат із зелених помідорів, який ідеально збереже смак свіжих овочів. Мінімум клопоту, природний процес виділення соку та невелика термічна обробка дозволяють створити запас, що стане чудовим супроводом для м'ясних страв або самостійною закускою у холодну пору року, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
зелені помідори - 3 кг.
солодкий перець - 1 кг.
гострий перець - 1 шт.
морква - 1 кг.
цибуля - 1 кг.
сіль - 80 г.
цукор - 300 г.
рослинна олія - 300 г.
оцет - 150 мл.
Приготування
- Овочі нарізати довільно, з'єднати, додати сіль 80 г та цукор 300 г. Усе добре перемішати і залишити на 2-3 години, щоб виділився сік.
- Потім додати 300 г рослинної олії, варити на середньому вогні 20 хвилин після закипання, додати 150 мл оцту 9%, проварити ще 5 хвилин, розлити по стерильним банкам, закатати, перевернути, укутати.
Також раніше ми писали Огірки «Бургершони»: перевірений метод консервації без стерилізації банок