Як приготувати найсмачніше овочеве соте, яке люблять бійці ЗСУ

Волонтерка з Дніпра Тетяна Демченко поділилася рецептом найсмачнішого овочевого соте, яке вона назвала "Щастя правосека" через те, що цю страву дуже люблять військові. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Інгридієнти

  • Баклажани 1 кг
  • Помідори 1 кг
  • Морква 500 г
  • Перець 400 г
  • Часник 50 г
  • (Цибуля хто їсть 500 г)
  • Сіль 1 ст.л, цукор 1 ст.л, оцет 1 дес.л, паприка, спеції.

Приготування

  • Баклажани ріжу на кубики, добре солю і на 30 хв відставляю.
  • Моркву и часник ріжу не дрібно, перець и помідори середніми шматочками.
  • Мультиварку ставлю на жарку на 60 хв.
  • Обсмажую часник на олії, с паприкой и спеціями, помішуючи 2-3 хв, поки не почне смачно пахнути.
  • Додаю моркву, смажу 5 хв.
  • Додаю баклажани, солю, перчу, смажу 10-12 хв.
  • Додаю болгарський перець, смажу 2-3 хв.
  • Додаю помідори (можна і недозрілі), смажу 7-10 хв.
  • Пробую на смак, додаю сіль, перець, цукор, спеції, пряні трави і оцет.
  • Ще 2-3 хв тушу - і розливаю по стерильним банкам.
  • Пастеризую всі разом ще 5 хв, и закатую.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати соковите овочеве рагу.