Як приготувати смачні чебуреки: простий секрет

Чебуреки – це не просто смажена випічка, це справжня гастрономічна подорож у світ хрусткого тіста та соковитої м'ясної начинки. Ця страва, що має кримськотатарське коріння, давно завоювала серця гурманів по всьому світу. Як приготувати смачні, хрусткі та соковиті чебуреки, розповість Дніпровська порадниця. 

Інгредієнти:

Тісто:

Борошно – 8 склянки
вода - 3 склянки
Сіль – 2 ч. л.
Цукор – 2 ч. л.
Олія - 150 мл.
горілка – 1 ст. л.

Начинка:

Фарш – 400 г.
цибуля - 2 шт.

Приготування:

1. Борошно просіяти у велику чашку.
У воді розчинити сіль та цукор. Зробити в борошні лунку, влити туди водяний розчин, горілку, олію. Ретельно вимісити тісто, обгорнути його харчовою плівкою і залишити при кімнатній температурі приблизно на годину.
Змішати фарш із цибулею.

2. Готове тісто розкотити качалкою так, щоб товщина його не перевищувала 3 мм. та кола були діаметром 15-20 см.

3. Скласти тісто навпіл і якнайретельніше захистити краї.

4. Обсмажити у великій кількості олії.