Як смачно приготувати капусту. Приголомшливий гарнір до м'ясних страв

Влітку в сезон овочів так хочеться побільше побалувати свій організм овочами та готувати й готувати з них різну смакоту. Давайте сьогодні приготуємо смачну страву з капусти. Впевнені ця тушкована капуста за простим рецептом вас дійно здивує і стане чудовим гарніром до м'ясних страв, передає Дніпровська панорама з посиланням на Жіночі секрети.

Інгредієнти для тушкованої капусти

капуста - 600 г;
цибуля ріпчаста - ½ шт.;
часник - 2 зубчики;
кмин - ½ ч. л.;
сіль - ½ ч. л.;
лавровий лист - шт.;
томатна паста - ст. л.

Приготування тушкованої капусти

Нарізаємо цибулину півкільцями, шаткуємо не особливо дрібно капусту. На сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо цибулю до золотистого відтінку.

Нарізаємо максимально дрібно часник, обминаємо руками капусту до появи соку. До смаженої цибулі на сковороду висипаємо кмин і сіль, перемішуємо спеції, кладемо часник.

Додаємо до цибулі також капусту, змішуємо компоненти.

Викладаємо в масу томатну пасту, вливаємо кілька столових ложок води.

Злегка обсмажуємо капусту приблизно 6-7 хвилин на невеликому вогні. Наприкінці смаження викладаємо до капусти лавровий лист.
Гасити капусту слід на повільному вогні 7-10 хвилин. Попередньо на дно сковороди виливаємо воду так, щоб вона тонким шаром покривала дно.

Виходить ніжна капуста, яка підходить як гарнір до величезної кількості страв. І ще важливий момент. Не забудьте перед подачею на стіл із блюда прибрати лавровий лист.

Нагадаємо, раніше ми писали

Ледачі пиріжки-п’ятихвилинки: неможливо смачний рецепт, який шукають всі