Як у Дніпрі ліквідують наслідки ракетного удару. Оперативні дані на 14:00

У Дніпрі у четвер, 24 серпня, станом на 14:00 комунальні служби міста продовжують роботи з ліквідації наслідків ворожої атаки, а також безперервно забезпечують надійну роботу своїх підприємств та надання послуг містянам. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на інформацію від Дніпровської міськради.

До прибирання територій, вивозу сміття залучено близько 40 працівників комунальних служб та до 10 одиниць спецтехніки. Через ракетний удар рф було пошкоджено контактну лінію тролейбусів та трамваїв. Силами комунальних служб було проведено ремонтні роботи та вже з самого ранку весь рухомий склад працює за графіком.
 
Зупинки «Автовокзал» 11, 14, 15 маршрутів трамвая та 5 маршруту тролейбуса в напрямку пл. Вокзальна та у зворотньому напрямі тимчасово не буде!
Весь інший транспорт працює в штатному режимі.
 
Станом на 14:00 бригади КП «Дніпроводоканал» працюють над ліквідацією аварійної ситуації на вул. Лісогорська, 20, припинено водопостачання по вул. Лісогорська, 22-2 та пров. Зозуліному.
Ці роботи проводяться без відключення водопостачання.

Всі служби у разі необхідності готові оперативно взятися за ліквідацію аварійних ситуацій, а також до робіт за заявками містян на очищення каналізаційних мереж, а також пошкоджень на мережах водопостачання. 
 
Станом на 14:00 підвищувальні та насосно-фільтрувальні станції працюють у звичному режимі. Знеструмлення та аварійні ситуації на цих об’єктах на цей час відсутні.

Куди звертатися 

У випадку виникнення будь-яких проблемних ситуацій у комунальній сфері міста, їх буде одразу ліквідовано. Це питання міська влада тримає на контролі, аби дніпряни в повному обсязі були забезпечені належними комунальними послугами.

  • (056) 732-12-12  
  • (095) 732-12-12  
  • (096) 732-12-12  
  • (073) 732-12-12

Нагадаємо, раніше ми писали, що внаслідок ракетної атаки по Дніпру постраждало транспортне підприємство.