Як у Дніпрі отримати учнівські квитки для школярів ВПО. Поради, що треба робити

У Дніпрі подбали і про дітей шкільного віку, які були вимушені переїхати у велику війну до нашого міста. Для їхнього комфортного перебування та заощадження коштів на проїзд у транспорті було надруковано понад 7 тисяч учнівських для ВПО. Усі діти, які зареєструвались у закладах загальної середньої освіти Дніпра, мають право на користування учнівським. А відтак – і пільгами, які він надає. Йдеться про безкоштовний проїзд у електротранспорті та знижку 25 % на автобусні маршрути. І не тільки під час навчального року, а й на канікулах.

«Для отримання учнівського квитка потрібно взяти у школі та заповнити дві анкети: для батьків та дитини, де обов’язково вказати ПІБ, місце проживання, назву закладу та клас, у якому навчається дитини. Заповнені анкети потрібно віддати до свого закладу.

Після цього комунальне підприємство «єДніпро» обробляє інформацію. Анкета проходить верифікацію та передаємо на друк учнівського квитка. Виготовлення відбувається упродовж 21-го дня з моменту надання анкети.

Готові квитки можна отримати у своєму закладі», — зазначила під час брифінгу 11 червня заступниця начальника відділу інновацій та висвітлення діяльності КП «Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста «єДніпро» Дніпровської міськради Софія Приліпко.

Нагадаємо, раніше ми писали

У Дніпрі 13, 17, 19, 20, 25 червня масштабне відключення газу. Адреси