Як у Дніпрі працює теплопункт, який забезпечує теплом лікарню швидкої допомоги, стаціонар, поліклініку та дитячий садочок

У суботу, 18 березня 2023 року, в рамках чергування по місту помічниця директора комунального підприємства "Теплоенерго" Дніпровської міськради Анастасія Сухіна проінспектувала роботу теплорозподільчого пункту у Чечелівському районі Дніпра. Цей пункт забезпечує теплом лікарню швидкої допомоги, стаціонар, поліклініку та дитячий садочок. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" посилаючись на пресслужбу Дніпровської міськради.

Теплопункт Днепр

Теплорозподільчий пункт (ТРП) - це комплекс обладнання і контрольно-вимірювальних приладів, призначений для розподілу тепла, що надходить від зовнішньої тепломережі. Його робота так само важлива, як і робота котельні. Цей пункт повністю автоматизовано, він не потребує цілодобового знаходження персоналу. Трубопроводи опалення в цьому ТРП покриті спеціальною фарбою, яка виконує функцію теплової ізоляції.

Настя Сухина

"Оскільки на цьому об‘єкті навантаження невелике, а ситуація з відключеннями електроенергії покращилась, то капітальні ремонти поки не заплановані. Але сьогодні проводяться ремонтні роботи з очищення фільтру-грязевика та заміни його металевої частини. Він використовується для видалення сторонніх часток, які потрапляють у теплоносій. Незважаючи на простоту пристроя, він дуже впливає на ефективність роботи системи опалення", - розповіла чергова по місту Анастасія Сухіна.

Теплопункт инспекция Днепра

За завданням міського голови Бориса Філатова, фахівці КП "Теплоенерго" забезпечені необхідною технікою та матеріалами, завдяки чому оперативно та якісно виконуються необхідні ремонти на мережах теплопостачання.

Теплопункт Днепр

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що напередодні Дня працівників ЖКГ Філатов нагородив комунальників Дніпра, чия робота допомогла місту впоратися з блекаутом.